Guangdong corecon precision Industry Co.,Ltd.

Новини

Във влажна среда е по -безопасно да се използват професионални водоустойчиви конектори
Време за освобождаване: 2022-08-11 11:41:24  Хитове: 10

in някаква особено влажна или водна работна среда, конекторът, който избираме, трябва да има отлична водоустойчива способност. И така, водоустойчивият конектор се появи.


от перспективата на безопасността, водоустойчивите съединители несъмнено имат по -висока безопасност от обикновените конектори, по -добре избягвайки възможните инциденти за електрическа безопасност, а за мъжки и женски щепсели , кръгли водоустойчиви конектори Използвайте"Three"claw Chuck"дизайнът може точно да насочи мъжките и женските щепсели да бъдат фиксирани един към друг, намалявайки изтичането, причинено от разхлабената тапа.


the водоустойчивата функция на кръговия водоустойчив конектор също ще бъде отразена в корозионната устойчивост на влажната среда. Сервизният живот на конектора може да бъде осигурен от изключителната водоустойчива функция.


стабилността на конектора е по -важна от другите функции. При развитието на водоустойчивата функция е необходимо да се обърне внимание, за да не се влияе на скоростта, точността и стабилността на предаването на данни за хидроизолация.




\\ н

предишен: No

Следващия: Говорейки за рабо...